Home > Drupal 7 > Drupal 7 Fatal Error Call To Undefined Function Hash

Drupal 7 Fatal Error Call To Undefined Function Hash

EDIT : Apache built with MPM-Prefork option (default for 2.2 like 2.4) = PHP does not need Thread Safety. php hash share|improve this question asked Jun 29 '13 at 17:11 Eduard7 591316 add a comment| 1 Answer 1 active oldest votes up vote 2 down vote accepted Try installing it Drupal\Core\Config\StorageException: sites/default/files/config_oKNSqvQToNsF3R9yILl74bC1im-6pIEpKdocu8USuSE/active/ not found. Skip to main content Skip to search Main Menu Download & Extend Community Documentation Support Jobs Marketplace About Return to Content Search form Search Log in Create account Drupal Drupal Association check my blog

Log in or register to post comments Comment #5 Sancho Panza CreditAttribution: Sancho Panza commented June 11, 2009 at 2:51am Same Problem System Info: Windows XP Pro SP3 WAMP v2.0 Firefox Thanks Izus Twitter: @ismaeil_ Log in or register to post comments This sounds like Drush is not kerasai commented August 28, 2012 at 3:07pm This sounds like Drush is not using did reboots also ... Should be by default but it can be disabled using --disable-hash Log in or register to post comments Comment #7 Brian294 CreditAttribution: Brian294 commented July 6, 2010 at 9:12pm Configure Command https://www.drupal.org/node/836058

The session-name() error seems odd if your web services were previously working. Log in or register to post comments Comment #31 Bright Web Design CreditAttribution: Bright Web Design commented August 9, 2011 at 3:04am Title: Fatal error: Call to undefined function field_attach_load() in Did you install one of www/mod_php5 or www/mod_php55 as the /usr/ports/UPDATING entry advises? Do "accountable", "responsible", "answerable" imply "blamable"?

modules 10/06/2009 11:16 p.m. Should I serve jury duty when I have no respect for the judge? OK Settings file The settings file is writable. 19) Click the link 'proceed with installation' 20) Get redirected to: http://example.com/install.php?profile=standard&locale=en&continue=1 21) Don't click anything -- Use the default database type (MySQL, Log in or register to post comments Comment #38 xjm CreditAttribution: xjm commented February 2, 2012 at 8:03pm Version: 7.x-dev » 8.x-dev Priority: Critical » Normal Status: Active » Postponed (maintainer

install_drupal($settings = *uninitialized*) /srv/www/lib/php/drupal720/install.php:26, referer: http://localhost/lib/php/drupal720/install.php?profile=standard&locale=en [Mon Jun 20 10:19:29 2011] [error] [client 127.0.0.1] PHP 3. Please see http://drupal.org/support for information on how to get help. Find the Swirling Words! I upped memory to 128MB, turned off APC and xdebug, and still I get this error.

Log in or register to post comments Comment #16 codycraven CreditAttribution: codycraven commented April 21, 2010 at 8:16pm nowarninglabel, Would you mind closing out this issue and creating a new one Same options for lang/php55 and www/mod_php55? user_load($uid = 1, $reset = *uninitialized*) /srv/www/lib/php/drupal720/includes/install.core.inc:1818, referer: http://localhost/lib/php/drupal720/install.php?profile=standard&locale=en [Mon Jun 20 10:19:29 2011] [error] [client 127.0.0.1] PHP 10. UserController->attachLoad() /var/www/drupal-7.x-dev/includes/entity.inc:130, referer: http://localhost/drupal-7.x-dev/install.php?q=install.php&profile=standa... [Mon Apr 19 17:05:00 2010] [error] [client 127.0.0.1] PHP 14.

install_run_tasks($install_state = array ('interactive' => TRUE, 'active_task' => 'install_configure_form', 'completed_task' => 'install_profile_modules', 'database_tables_exist' => TRUE, 'forms' => array (), 'installation_finished' => FALSE, 'locales' => array (0 => class stdClass { ... did a deinstall and another install, same sequence of errors trh411 said: The json_encode() error suggests you don't have JSON support enabled in the php.conf or php.ini file. It appears this is related to a bug in the browser. Note that I would change this from Normal => Critical, to new user it's gotta be very disappointing after reading about the coolness of drupal getting an error on first install.

If so please post the number of seconds. click site more hot questions question feed lang-php about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts Culture / Recreation ie something like php5-hash-5.2.5-9.20.i586.rpm Log in or register to post comments Comment #11 Brian294 CreditAttribution: Brian294 commented July 7, 2010 at 4:14pm I think you're right asimmonds. Log in or register to post comments Comment #4 Brian294 CreditAttribution: Brian294 commented July 6, 2010 at 8:49pm My systems administrator tells me that he used an RPM (Red Hat Package

drupal_process_form($form_id = 'install_configure_form', $form = array ('site_information' => array ('#type' => 'fieldset', '#title' => 'Site information', '#collapsible' => FALSE, 'site_name' => array (...), 'site_mail' => array (...), '#collapsed' => FALSE, '#value' Log in or register to post comments Comment #14 coderintherye CreditAttribution: coderintherye commented April 20, 2010 at 5:40pm Also, I am quite open to the idea that this may be platform Is there any way to recover from this situation? http://thewebparrots.com/drupal-7/drupal-7-fatal-error-call-to-undefined-function-db-fetch-object.php I have the same izus commented November 9, 2011 at 11:33pm Hi there!

Dejvid commented August 11, 2011 at 9:49pm Hi, I have the same problem with D7,7 and php5.2.9 and I cant find the answer to these questions: How do I find out When I go the homepage or any other page I get just white page with this error! form_execute_handlers($type = 'submit', $form = array ('site_information' => array ('#type' => 'fieldset', '#title' => 'Site information', '#collapsible' => FALSE, 'site_name' => array (...), 'site_mail' => array (...), '#collapsed' => FALSE, '#value'

Log in or register to post comments Comment #42 kwongkkt CreditAttribution: kwongkkt commented February 19, 2012 at 2:35am I saw a few symptoms posted above same as myself : 1.

cd /usr/ports/security/php5-hash make install clean share|improve this answer answered Jun 29 '13 at 20:10 Panama Jack 16.4k83473 Perfect, thanks. –Eduard7 Jun 29 '13 at 20:45 add a comment| Your drupal_build_form($form_id = 'install_configure_form', $form_state = array ('build_info' => array ('args' => array (...)), 'temporary' => array (), 'programmed' => FALSE, 'cache' => FALSE, 'no_redirect' => TRUE, 'rebuild' => FALSE, 'rebuild_info' => How do I enable hash? The installation completed, but I still get the hash() error when hitting the site: Fatal error: Call to undefined function hash() in /srv/www/[...]/htdocs/drupal7/includes/bootstrap.inc on line 629 Odd, because php-hash is installed.

Thanks David, I insisted because of your post !!! It is running nicely so far. Mine is apparently set to 30 seconds. More about the author Skip to main content Skip to search Main Menu Download & Extend Community Documentation Support Jobs Marketplace About Return to Content Search form Search Log in Create account Drupal Drupal Association

Therefore I thought it had something to do with the separation of www/mod_php55. You are likely to get better support that way. For instance, if you'd been stuck on the Database configuration screen (which I was) due to perhaps, permission errors and eventually made it to configure your site that might be a Exactly which ports did you upgrade?

check that it is a clean installation if you failed installing for the first time, clean your database before installing the second time 2. Log in or register to post comments Comment #7 March 16, 2011 at 5:41am Issue tags: +drupal installation issue Restoring issue tags, see #2125755: System messages removed all issue tags during Unable to pass result of one command as argument to another Was any city/town/place named "Washington" prior to 1790? Regards, Ciril Log in or register to post comments Comment #32 catch CreditAttribution: catch commented August 9, 2011 at 3:06am Status: Active » Closed (fixed) @Ciril, I marked this one fixed,

doll1 New Member Messages: 17 Thanks Received: 0 After recent ports upgrade I get these errors when I try to reach my web services Code:[Fri Mar 28 15:29:53.976969 2014] [:error] [pid Can you list the specifications of your setup?